FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

INFORMATIE

We keep you smiling..

Een glimlach op het gezicht wensen wij alle gebruikers van onze producten toe. Daarom proberen wij de hoogste kwaliteit en functionaliteit te bewerkstelligen in onze producten en diensten. Dit kunnen wij doen doordat we intensief samenwerken met verschillende disciplines binnen de tandtechnische wereld, productontwikkelaars en producenten.

Kennis en ervaring die we op doen verwerken wij in ons productenaanbod en service. Dit resulteert in een uitgebreid assortiment waarvan u een selectie op deze site kunt terugvinden en een houding dat elke klant telt zonder dat de klant een nummer is. Naast ons exclusiviteitsaanbod van gerenomeerde leveranciers zoals Major, Myerson en Lascod, leveren wij een totaal productgamma gespecialiseerd en gefocustop het tandtechnisch en tandprothetisch laboratorium.

Hebben wij iets niet in ons aanbod staan maar heeft het voor u toegevoegde waarde, zullen wij altijd proberen het product aan u te leveren met de optimale prijskwaliteit verhouding. Dental Tecno Benelux B.V. is al meer dan 50 jaar groot gebleven door klein te blijven, Vriendelijke groet,

TEAM DENTAL TECNO BENELUX B.V.

DENTAL TECNO BENELUX

TOP